Betonárny SBM

SBM patří k nejvýznamnějším dodavatelům betonáren pro transport betonu a výrobu betonových prefabrikátů. Portfolio produktů zahrnuje mobilní a stacionární betonářská zařízení a s nimi související servisní služby.

Betonárny SBM jsou charakteristické výbornou mobilitou, rychlou dostupností, dlouhou životností, jednoduchou obsluhou a údržbou. Izolační panely, jimiž jsou betonárny standardně vybaveny aniž by zařízení ztrácelo na mobilitě, umožňují výrobu betonu pod bodem mrazu. SBM nabízí také vybavení pro mobilní recykling betonu a mobilní kontejnerové vytápění nebo chlazení.



Přehled technologií SBM

Podpora a servis

Servis a podpora jsou klíčovými službami při instalaci a následně po celou dobu provozu mobilních a stacionárních betonáren SBM. Zajišťujeme renovaci zařízení a dodávku potřebných náhradních dílů včetně montážních činností. Garantovaná dostupnost součástek a spotřebního materiálu, dlouholeté zkušenosti, profesionalita a vstřícné jednání jsou našimi trumfy. Péči o zákazníka a spokojenost našich obchodních partnerů pokládáme za nejvyšší prioritu.